Ir al contenido principal

ACTIVITATS CICLE INFANTILBenvolgudes families, en aquesta publicació us explicarem el que fan els nens i nenes d'infantil.

A continuació us mostrarem les activitats i tallers que fan P-4 i P-5:
  • Dilluns: Jocs esportius.
  • Dimarts: Centre d'interes (Art).
  • Dimecres: Jocs esportius.
  • Dijous: Espai creatiu.
  • Divendres: Joc lliure i ball.

Activitats de P-3:
  • Tots els dies fan la migdiada desprÉs de dinar i quan s'aixequen a la mateixa sala les mestres els canten cançons, expliquen contes i fan jocs. 

Només els nens de P-4 i P-5 fan tallers dimarts i dijous::
  • Taller de primavera: han de pintar en un full un dibuix de primavera. 
  • Taller de Sant Jordi: la seva mà retallen i la utilitzen per fer de flor.
  • Tallers relacionants amb els temes de les clases del seu cicle.
Funcionament del torn:
  
Els nens i nenes d'infantil entren al menjador a les 12:30. Abans de menjar, quan ja estan asseguts, les monitores els canten cançons sobre el menjar. Després, quan han acabat de dinar els nens de P-3 fan la migdiada, i els nens de P-4 i P-5 van a jugar al pati. Quan queuden 5 minuts es van a rentar les mans i van a clase. Mentrestant arriben als altres nens,  canten i expliquen històries i acudits.


Els nostres records:
Mía: M'agradava el menjador perquè estava amb els meus amics.

Pati: M'agradava perquè el menjar estava bó,és a dir els tomàquets al forn. A vegades em costava una mica menjar. Quan anava a P-3 mentre dormia, moltes vegades perdia alguna arrecades. 

Helena: Quan era petita m'agradava el menjador per una banda i per una banda no. M'agradava perquè estava amb les meves amiges i els meus amics però no m'agradava pel menjar.
Comentarios

Entradas populares de este blog

LLIGA INCLUSIVA DEL MENJADOR

Benvolgudes familes, en aquesta publicació us explicarem en què consisteix la lliga que estem fent des del curs passat. Tots els dijous (en cas que no es pugui aquest dia, es passa als dimarts) participem en diferents esports setmanals: futbol, bàsquet, handbol i atletisme.

Els equips participants són els següents:

Ganadores sí o síPitufos verdesCalavera terremotoMandanga styleBocachancla
Futbol, bàsquet i handbol es practiquen a la pista; atletisme a la terra. Cada esport li dóna un nom diferent a la pista: Camp Nou per al futbol, Bilbao Arena per al bàsquet, Palau Blaugrana per al handbol; i Estadi Olímpic de Montjuïc per a l'atletisme.
L'equip que guanya s'en porta 3 punts; l'equip que empata 1 punt,  igual que l'equip que perd. El premi per l'equip guanyador és escollir el postre d'un dia concret.
Entrada publicada per Mateo i Mario

Diada de Sant Jordi 2018

Bona diada de Sant Jordi!!!

Avui us volem mostrar els tallers que hem fet durant el mes d'Abril amb motiu de Sant Jordi, avui els nens i les nenes del menjador s'emporten una rosa feta amb la mà (P4 i P5), una rosa feta amb una ouera i paper (1r i 2n) i un drac molt divertit (3r i 4t).

Gràcies a tots i totes per participar!